Companiile farmaceutice ascund adevărul despre vitamina care distruge cancerul

Companiile farmaceutice ascund adevărul despre vitamina care distruge cancerul

În volumul său” World without cancer” autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grija de marele public, și anume proprietățile curative ale vitaminei B17, numită și laetril sau amigdalină, scrie EsoReiter.

Este un fapt demonstrat: această substanță distruge repede celulele canceroase. Autorul oferă mai multe informații despre vindecarea bolnavilor de cancer, grație vitaminei B17, precum și explicațiile știintifice ale acțiunilor sale și ridică întrebarea: De ce medicina convențională nu recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înșelătoare?

Griffin susține că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convențională nu din rațiuni de ordin științific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare și tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producția multor substanțe chimice destinate să lupte împotriva bolii. Astfel ascunderea vitaminei B17 este o acțiune de ordin economic, cu scopul favorizării industriei farmaceutice, dominantă în lumea noastră.

Vitamina B17, care distruge cancerul, este conținută în special în sâmburii de caise. Aceștia au fost declarați oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer încă de prin anii 1970. După cel de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson (gerson.org) și-a tratat cu succes pacienții cu acest remediu și l-a inclus în metoda sa de combatere a cancerului.

Amigdalina se găsește în sâmburii de caise, migdale, vișine, piersici, prune și mere, precum și în sorg, mei, in, linte, unele soiuri de fasole, și struguri. De asemenea se găsește în unele plante și produse pe care omul  modern nu le utilizează în mod curent în alimentație.

Modul actual de viață ne face să consumăm produse din făină rafinată, mult zahăr, ulei de gătit și alte produse industriale, prelucrate, în timp ce alimentele organice, naturale sunt absente de mult timp din meniul nostru.

Bunicii noștri au mâncat alimente naturale nerafinate, pe vremea lor cancerul fiind un eveniment rar. Ei consumau fructe uscate, pâine din făină brută și chiar pâine din mei. Astfel, ei aveau acces, fără să știe, la vitaminele necesare pentru o viață sănătoasă, ferită de boli, inclusiv amigdalina (B17).

Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului cu ani în urmă, chiar dacă numeroși savanți susțineau că, dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, nu s-ar îmbolnăvi de cancer, susține autorul volumului menționat. Potrivit acestuia, giganții farmaceutici, precum și Ministerul Sănătății al SUA au exercitat presiuni uriașe asupra Direcției de control pentru calitatea alimentelor și medicamentelor (Food and Drug Administration), care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informațiile atașate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului, precum și vânzarea unor categorii de fructe proaspete și sâmburi de caise.

Tactica mai includea răspindirea de zvonuri cum că sâmburii de caise și de migdale conțin cianură și că aceasta i-ar putea otrăvi pe cei care le mănâncă. Dar adevărul este că nimeni nu s-a otrăvit din această cauză chiar la un consum mai mare.

Dacă migdalele pot fi consumate în cantitate ceva mai mare, în privința sâmburilor de caise se recomandă totuși să nu se consume cantități mari deodată. Ca idee generală se pot consuma 5 până la 8 sâmburi de caise pe zi.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Companiile farmaceutice ascund adevărul despre vitamina care distruge cancerul

  1. Mintar Manuela zice:

    Imi place e interesant

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s